Balul profesiei contabile – Ediție de Crăciun

Dragi colegi,

A venit momentul să vă invităm la cea de-a treia ediție a Balului profesiei contabile – Ediție de Crăciun –, eveniment ce va avea loc în preajma Sărbătorilor de iarnă.

Athénée Palace Hilton – Le Diplomate Ballroom va fi gazda noastră în seara de 10 decembrie a.c., începând cu ora 19.00.

Bucate alese, băuturi pentru toate gusturile și momente artistice deosebite vor întregi filmul unui eveniment, sperăm noi, de neuitat.

Ne vor fi alături reprezentanți ai partenerilor noștri, instituții, autorități de reglementare și patronate.

Contravaloarea meniului este de 200 de lei/persoană, sumă care poate fi achitată în contul RO12RNCB0082044180940260 deschis la BCR, Sucursala Unirea, sau numerar, la sediul filialei. Vă rugăm ca pe OP să specificați: Balul profesiei contabile și numele complet al participantului/participanților.

Și pentru că timpul se scurge cu repeziciune, așteptăm să vă înscrieți la eveniment, până la data de 25 noiembrie a.c., prin: completarea și transmiterea formularului disponibil pe site-ul nostru, plata taxei de participare și transmiterea OP-ului prin e-mail, la adresa bal@ceccarbuc.ro, în maximum 48 de ore de la data înscrierii.

Plata meniului fără completarea și transmiterea formularului nu vă asigură înscrierea la eveniment.

Anularea înscrierii la eveniment se poate face exclusiv prin e-mail transmis la adresa bal@ceccarbuc.ro până la aceeași dată – 25 noiembrie 2019. După această dată,  nicio anulare nu va fi luată în considerare, motiv pentru care nu vi se va restitui suma achitată.

În cazul în care o persoană înscrisă la eveniment nu mai poate participa, are posibilitatea schimbării numelui participantului până la data de 9 decembrie 2019, prin notificare transmisă la adresa bal@ceccarbuc.ro. Nicio modificare de nume comunicată după această dată nu va fi luată în considerare.

Pentru orice informații suplimentare ne puteți contacta prin e-mail, la adresa bal@ceccarbuc.ro.

Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile.

Participarea este condiționată de îndeplinirea obligațiilor profesionale față de Corp.

Formular de înscriere - click aici

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Evenimentul impune ținută de seară.

 

Programul evenimentului

 

balul_profesiei